duminică, 14 martie 2010

Redactia Jocuri si Concursuri va propune...

Sambata nu doar domnii cu "impresii" de huligani s-au inghesuit pe stadion sa-i vada pe Stejari cum le scoate rugby-ul pe nas georgienilor, ci si derbedeii cu aere de domni. Astfel, pe terenul de la Arcul de Triumf, au putut fi observati, amestecati printre oamenii cu inimi curate, Emil Boc, Ion Tiriac, primul ministru al Georgiei, al carui nume nu-l stiu si nici nu ma intereseaza sa-l stiu si... personajul din poza de mai jos...


Intrucat calitatile mele de paparazzo lasa mult de dorit, rapiditatea cu care m-am miscat scotand aparatul, armandu-l si cautand cadrul optim au permis doar o poza din spate a personajului sun mentionat. Stilul sau vestimentar, asemanator cu cel al neveste-sii, m-a determinat sa presupun ca, din cauza stress-ului provocat de meseria de om de afaceri, s-a trezit un pic mahmur si a incurcat garderoba, coborand probabil pe parte dreapta a patului. Intrucat doresc sa dau o usoara nota de interactivitate acestui blog, va propun sa ghiciti cine este personajul, oferindu-va cateva indicii:

- judecand dupa aspectul fizic, chiar daca nu este elegant sa emiti opinii despre oameni legandu-te de acest aspect, seamana cu un dihor burtos „lovit” de o supradoza de laxative.
- este un admirator declarat al sistemului politic din Georgia (tara corcodusiera, nu statul american), cel mai democrat dintre toate statele mafiote.
- l-a facut pe prezidentul Basescu sa izbucneasca in plans, printre lacrimi de mironosita acesta reusind sa ingaime „rusinedinupatriciu”. Intrucant cuvantul nu parea sa apartina niciuneia dintre limbile pamantene cunoscute, s-a presupus ca acesta ar fi un blestem intr-o limba extrateresta, cel mai probabil limba omuletilor albastrii din „Avatar”, acest lucru venind, de asemenea si in sustinerea afirmatiilor acelora care il cred pe Basescu coborat cu harzobul din cer.
- stie sa faca bani din piatra seaca, dar numai daca banii respectivi provin din piatra seaca a bugetului de stat.

Si pentru ca lucrurile sa fie si mai simple, va propun si cateva variante de raspuns:

a) Judecand dupa cizmulite, Ana Lesko.
b) Judecand dupa restul, Dan Bursuc.
c) Puff Daddy.
d) P-Diddy
e) Voda Caragea, denumit astfel dupa celebra ciuma.
f) Fizz.
g) Proprietarul de drept al Taj Mahal-ului, dinainte de nationalizarea acestuia de catre statul indian.

Primii 50 de castigatori vor fi rasplatiti cu o excursie all-inclusive in Georgia, in minunata zona turistica de pe langa granita cu Abhazia si un plin gratuit la statiile Petrom. Mult succes!

2 comentarii:

Unknown spunea...

Felicitari pentru blog si pentru comentarii. Esti bine documentat si un fin cunoscator al rugby-ului.
Am însa o singura remarca de facut, referitor la "parerea ta" - a englezilor o înteleg - referitor la ultima actiune cînd Dimitri Yachvilli a urcat f. repede, fiindca balonul iesise din aglomerare, Yachvilli comitînd un "en avant", de aceea arbitrul a si aratat cu bratul avantaj pt galezi. Deci dupa mine nu poate fi vorba de penalitate. Cît despre arbitaj nici mie nu mi-a prea placut felul lui de a actiona uneori, dar consider ca a fost impartial.
Mult curaj si continua tot asa.
Mihai Bucos

greenfield spunea...

Hihihi... ai postat comentariul la alt articol... :)

Mihai, eu raman la parerea ca acel inainte a fost comis din off-side si cat se poate de voluntar. O fi Yachvili rapid, dar nici chiar asa... Sunt convins ca a plecat spre placaj din spatele maul-lui galez, in momentul in care mingea iesea pentru Ospreys. Ori asta se penalizeaza, in asemenea situatii, cu lovitura de pedeapsa. Ca arbitru nu poti sa lasi un avantaj, pe motiv ca nu mai e timp de executat penalitatea. Clancy incurajeaza, practic, obstructionismul si antijocul in defensiva. Si nu e prima data cand face asa ceva... e un arbitru care nu stie sa judece cu rapiditate si care se fereste de decizii. De curiozitate... sa te uiti la ce face prin campionatul englez. Ii umple pe toti de nervi... :)
Eu nu am vazut faza decat o data, in timpul meciului, si am apreciat off-side si inainte. Ulterior, am aflat ca si galezii au vazut la fel. Si sunt tentat sa-i cred...